Üniversitemiz AYP Başvuru Sonuçları

Üniversitemizin Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Artuklu Akademisyen Yetiştirme Programı (Artuklu AYP) ikinci dönem başvurularının değerlendirilme aşaması sözlü şekilde 24 Mart Perşembe ve 25 Mart Cuma günlerinde saat Yaşayan Diller Enstitüsü’nde gerçekleşen bilim sınavı neticesinde tamamlanmıştır. Buna göre, AYP’nin ikinci döneminde yer alacak öğrenci listemiz belirlenmiştir.

Artuklu AYP’nin değerlendirme sürecini başarı ile tamamlayarak aramıza katılan yeni arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Artuklu AYP ailesine hoşgeldiniz!

31.03.2022 Perşembe günü saat: 16.00’da Merkezi Kütüphane’nin üçüncü katında (AYP mekanında) ilk toplantımızı yapacağız.

AYP programını kazanlarla toplantıda buluşmak üzere..

Not: Toplantıya gelemeyenler mutlaka durumlarını artukluayp@artuklu.edu.tr mail adresine bildirsinler

Asil Olarak Kazanan Öğrenci ve Yedek Öğrenci Listesi için tıklayınız

Not: Yedek olarak belirtilen öğrencilerle kazanan öğrencilerin kayıt durumuna göre gerekli görüldüğü durumlarda iletişime geçilecektir.