MAUSEM'de Spor Programlarına Başvurular Başladı.

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUSEM) tarafından 2022 yılı 2. Dönem etkinlikleri kapsamında hazırlanan çok yönlü spor programlarına başvurular başladı.

Mardin Sporla Yaza Hazırlanıyor’ mottosu ile hazırlanan eğitimler MAUSEM, MAÜ Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu, Mardin Gençlik Merkezi ve Gençlik ve Spor Merkezi Kapalı Yüzme Havuzu işbirliği ile hayata geçiriliyor.

Tenis, Futbol, Fitness, Atletizm; Yüzme, Badminton ve Voleybol başlıklarında her yaş grubunun katılımına açık eğitimler 27 Mayıs 2022 tarihine kadar ilk başvurudan başlamak üzere Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Beyhan ÖZGÜR ve Dr. Öğr. Üyesi Mine AKKUŞ UÇAR liderliğinde gerçekleştirilecektir. Lisans son sınıf öğrencilerimizin mezuniyet sonrası uygulamaya yönelik deneyimlerini arttıracak bu eğitimlerden tenis, futbol, atletizm ve fitness programları kampüs alanı içerisindeki tesislerde; Yüzme, badminton ve voleybol ise kampüs karşısında yer alan Mardin Gençlik Merkezinde ve  Gençlik ve Spor Merkezi Kapalı Yüzme Havuzunda uygulanacaktır.

Başvuru yapmak ve eğitim afişlerini incelemek için aşağıdaki başlıkları tıklayabilirsiniz.

BAŞVURU FORMLARI

Futbol Başvuru Formu