'Mardin Artuklu Üniversitesi Akademisyenlerinin Proje Üretkenliğini Artırmaya Yönelik Çoklu Proje Yazma Eğitimi Projesi' için Başvurular Alınmaya Başlandı

Dicle Kalkınma Ajansına (DİKA) Üniversitemiz Proje Koordinasyon Ofisi tarafından 2021 yılı Teknik Destek kapsamında sunulan 'Mardin Artuklu Üniversitesi Akademisyenlerinin Proje Üretkenliğini Arttırmaya Yönelik Çoklu Proje Yazma Eğitimi’ başlıklı projesi desteklenmeye layık görülmüş, fon sağlayıcı ve üstlenici kuruluşla sözleşme imzalanmıştır. Buna istinaden Sürekli Eğitim Merkezi, Proje Koordinasyon Ofisi, Akademik Gelişim Koordinatörlüğü ve Kalite Koordinatörlüğü işbirliğinde proje eğitimi gerçekleştirilecektir. Eğitim TÜBİTAK 1001-1002 ve 3005 proje çağrılarında uygulamalı olarak; 1003 ve 3005 proje çağrılarında bilgi verici şekilde uygulanacak olup Üniversitemiz kampüs yerleşkesi kütüphane binası AYP salonunda 27-28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde 09:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Mardin Artuklu Üniversitesi tüm akademik personelinin başvurusuna açık olan ilgili linkteki başvuru formu 20 Mayıs 2022 Cuma gününe kadar (https://forms.gle/fRZdUyDxtzDiRzj37) açık kalacaktır. Detaylı bilgi başvuru linkinde mevcuttur.

Üniversitemiz tüm akademik personelinin başvuruları beklenmektedir.