'Kampüs Gaste' Yayın Hayatına Başladı

Üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Kampüs Gaste’ yayın hayatına başladı.

Üniversiteye ait çeşitli etkinlik haberlerinin yanı sıra; kültür-sanat, çevre- bilim ve teknoloji, sosyal sorumluluk projeleri ve üniversitemizin şehre olan katkılarından oluşan haberlerin yer aldığı ‘Kampüs Gaste’nin ilk sayısı çıktı.

Yayın hayatına 3 ayda bir  serisi ile  devam edecek olan gazetenin her sayısında Üniversitemizin belirlediği 5’T’ vizyonunun ayrı ayrı ele alınacağı ve değerli akademisyenlerimiz ile yapılan  keyifli röportajların da gazetede yer bulacağı  bilgisi verildi.

Ayrıca ‘Kampüs Gaste’ye www.artuklu.edu.tr/kampusgaste linkinden ve üniversitemizin sosyal medya hesaplarından ulaşılabilinecek.