Rektörümüz, Deprem Destek Çalışmalarını Görüşmek Üzere Öğrenci Temsilcilerimizle Buluştu - 09.02.2023

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, üniversitemizde öğrenim gören sınıf, bölüm ve öğrenci toplulukları temsilcileriyle bir araya geldi.

Deprem bölgesine destek çalışmalarını aralıksız sürdüren Üniversitemizde depremin yaşandığı ilk andan itibaren yürütülen çalışmalarla ilgili öğrencilere bilgi veren Rektörümüz ilimizde ve deprem bölgesinde yapılabilecek farklı çalışmaları görüşmek ve öğrenci fikirlerini dinlemek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Bütün Öğrencilerimiz Gönüllü Olarak Yardım/Destek Çalışmalarına Katılabilecek

Üniversite bünyesinde bir koordinasyon kurulunun kurulması ve gönüllü öğrencilerin bu koordinasyon merkezi aracılığıyla ihtiyaç duyulacak her alanda yardım ve destek çalışmalarına katılmaları kararlaştırıldı.

Çalışmalar üç ana başlık altında gerçekleştirilecek. Bu başlıklar ilimizde yapılabilecek çalışmalar, deprem bölgesinde yapılacak çalışmalar ve üniversitemiz öğrencisi olup deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerimiz ile ilgili yapılacak çalışmalar şeklinde olacak.

Rektörümüz Duyarlılıklarından Dolayı Öğrencilerimize Teşekkür Etti

Rektörümüz Özcoşar, ilk andan itibaren gösterdikleri duyarlılıktan dolayı öğrencilere teşekkür etti.