T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi

Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi Proje Çağrısı (Akademisyen)

Üniversitemizde görev yapmakta olan öğretim üyeleri ve doktora, tıpta uzmanlık eğitimini tamamlamış araştırmacıların müracaat edebilmesi için Yükseköğretim Kurumları Bilimsel Araştırma Projeleri Hakkında yönetmeliğin 5. Maddesi ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Yönergesi 8. maddesi gereğince;  aşağıda belirlenen proje türlerinde 2022 Yılı I. DÖNEM Başvuruları kabul edilecektir.

Proje Türleri;

1.    Eş Destek Projeleri
2.    Araştırma Projeleri
3.    Yüksek Lisans Tez Projeleri
4.    Doktora Tez Projeleri

Başvuru Tarihi: 17 OCAK 2022 – 17 ŞUBAT 2022

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi  2022 Yılı I. Dönem  Proje başvurularını 17 OCAK 2022 – 17 ŞUBAT 2022 tarihleri arasında kabul edecektir. Başvurular BAP Otomasyon Sistemi (http://bap.artuklu.edu.tr/?act=login) üzerinden yapılabilecektir. Proje başvurusu yapan akademisyenlerimiz proje değerlendirmeleri tamamlandıktan sonra projelerini ıslak imzalı olarak BAP Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.