TÜM HABERLER

Ombudsman Şeref Malkoç, Üniversitemize Konuk Oldu

Çeşitli kurumlar ile temasta bulunmak üzere Mardin’e gelen Türkiye Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret etti.

Üniversitemizin Akademik Yıl Açılışını Numan Kurtulmuş Yaptı

Üniversitemizin 2021-2022 Akademik Yıl Açılış Törenini Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yaptı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Kasımiye İslam Bilim Sanat Merkezimizde

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, beraberindeki heyet ile birlikte çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin’e geldi.

Usta ve Kalfalar ‘İslami İlimler Akademisi’nde Buluşuyor

Köklü bir geleneğin simgeselleştirdiği “medrese” ile modern  ve postmodern yaklaşımların kavramsallaştırdığı “İslami İlimler/İlahiyat Fakülteleri”nin karşılaşma ve işbirliğine  imkân sunan ‘Artuklu İslami İlimler Akademisi’ hayata geçirildi.

Tıp Fakültemiz, Şehre ilk Hediyesini Verdi

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Mardin İl Sağlık Müdürü Aile Hekimliği Uzmanı Dr. Saffet Yavuz ve Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Salim Bilici, Üniversitemizin yeni kurulan Tıp Fakültesi için  devam eden tüm çalışmaları kamuoyu ile paylaştı.