T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ

TÜM DUYURULAR

GÜNCEL

AKADEMİK KADRO İLANINA BAŞVURAN ADAYLARIN ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

MAÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi kadro ilanına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

20Ocak

AKADEMİK KADRO İLANI BAŞVURUSU ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Mardin Artuklu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Restorasyon Ana Bilim Dalı için açılan "Öğretim Görevlisi" kadrosu ilanına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

16Kasım
GÜNCEL

2020-2021 Güz Yarıyılı Sınıf Danışmanları

2020-2021 Güz Yarıyılı tüm sınıf danışmanları ve iletişim bilgileri şu şekildedir:   1.Sınıf Dr. Öğr. Üyesi Zemzem Taşgüzen ztasguzen@gmail.com Arş. Gör. Berat Çelebioğlu beratcelebioglu@gmail.com    2.Sınıf Dr. Öğr. Üyesi Serdar Aydın serdaraydin@artuklu.edu.tr Arş. Gör. Zeki Solmaz zekisolmaz@artuklu.edu.tr    3.Sınıf Dr. Öğr. Üyesi Yuvacan Atmaca ...

29Eylül
YENİ

MAÜ Mimarlık Bölümü 2020-2021 Güz Dönemi Merkezi Puanla Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

Mardin Artuklu Üniversitesi Mimarlık Bölümü 2020-2021 Güz Dönemi Merkezi Puanla Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları'na buradan ulaşabilirsiniz.

25Ağustos
YENİ

Mardin Artuklu Üniversitesi Mimarlık Bölümü 2019-2020 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Sonuçları'na buradan ulaşabilirsiniz.

10Ağustos