T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MİDYAT MESLEK YÜKSEKOKULU

2023-2024 Bahar Yarıyılı Final Sınav Tarihleri

16 Mayıs 2024
GÜNCEL

Uzaktan öğretim vize sınavları tarihleri

Önemli Duyuru Uzaktan öğretim vize sınavları tarihleri (Sosyal hizmetleri, Çocuk gelşimini ve Bilgisayar programcılığı) Uzaktan öğretim programlarının ara sınav tarihleri bayram yoğunluğu göz önüne alınarak değiştirilmiştir.

4 Nisan 2024

2023-2024 Bahar Yarıyılı vize sınav tarihleri

19 Mart 2024

2023-2024 Yaz Stajı

STAJ detayları için tıklayınız.

6 Mart 2024

2023-2024 Bahar Yarıyılı Ders Programları

Uzaktan öğretim programlarının dersleri ve zorunlu ortak dersler (TÜRK DİLİ-II, YABANCI DİL-II (İNGİLİZCE), ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II) ALMS sistemi üzerinden işlenecektir. Diğer dersler okulda yüz yüze olarak işlenecektir. Not: Yukarıdaki dersler, ders kayıtları bittikten sonra sistemde gözükecektir. Ders kayıtları bittikten sonra derslerin gözükmemesi durumunda MAUZEM&n...

15 Şubat 2024