T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Merkezi Araştırma Laboratuarı
  • /
  • HABERLER

TÜM HABERLER

MAÜ Derik Halhalı Zeytinine bilimsel nitelik kazandırdı

          Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) bünyesinde bulunan                Merkezi Araştırma Laboratuvarı Derik Halhalı Zeytini ve              zeytinyağının karakteristik özelliklerinin belirlenmesi ve                ticari değerinin araştırılması için ...

Merkezimizde “TS EN ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarları için Kalite Standardı” Eğitimi verildi

Merkezimizde “TS EN ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarları için Kalite Standardı” Eğitimi verildi

Gıdaların Kontrolü ve Araştırılmasına Yönelik Analizlerin Eğitimi

Yüksek standart ve araştırma olanaklarına sahip “Merkezi Araştırma Laboratuvarı” nda verilen ve sekiz gün süren ve uygulamalı eğitim programı alanında uzman 6 eğitimci tarafından gerçekleştirildi. Çeşitli gıda ürünlerinde mikotoksin ve koruyucu madde analizleri, meyve sularında yapay boya analizi, sebze-meyvelerde bazı pestisitlerin tayini, süt ve süt ürünlerinde bitkisel yağ tespiti, karboksi...