MAÜ-ÇÖZMER

TÜM HABERLER

Rektörümüz Prof. Dr. Özcoşar, Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı- 13.06.2024

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, 16 Haziran Pazar günü başlayacak ve 4 gün devam edecek olan Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

TTK Tarafından Kampüsümüzde Yüzüncü Yıl Kitaplığı Kuruldu- 11.06.2024

Türk Tarih Kurumu (TTK) Başkanlığı tarafından Üniversitemiz Kütüphanesine kazandırılan ‘Yüzüncü Yıl Kitaplığı’ gerçekleştirilen törenle araştırmacı, akademisyen ve öğrencilerimizin hizmetine açıldı.

Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültemiz Tarafından ‘Tarla Günü’ Etkinliği Gerçekleştirildi- 11.06.2024

Üniversitemiz Kızıltepe Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi tarafından Mardin’de ‘Tarla Günü’ etkinliği düzenlendi.

Öğrencilerimizin Filmi Festivalde Özel Ödüle Layık Görüldü- 11.06.2024

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencileri tarafından çekilen Çare adlı film, Uluslararası Mardin Film Festivalinde finale kalma başarısını gösterdi.

Üniversitemiz Dünyanın Saygın Üniversiteleri Arasında İlk 500’de- 07.06.2024

Üniversitemiz, yeşil kampüsüyle dünyanın en çevreci üniversiteleri arasına girmeyi başardı. Yükseköğretim Kurulu açıklamasına göre dünyada saygın üniversitelerin katıldığı Yeşil Üniversite Endeksinde Üniversitemiz dünyada ilk 500'de bulunuyor.