T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ KUYUMCULUK VE MÜCEVHER TASARIMI BÖLÜMÜ

TÜM HABERLER

Mücevher İhracatçıları Birliği'nin Fakültemizi Ziyareti- 08.05.2024

Mücevher İhracatçıları Birliği’ni temsilen Yönetim ve Denetim kurulundan oluşan bir ekip Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi’ni ve Kuyumculuk Atölyesini Ziyaret etti.

Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü Atık Yönetimi Tesisinde- 29.04.2024

Fakültemiz Personel ve Öğrencilerin Katılımı ile Atık Yönetimi Tesisine Teknik Gezi Düzenledi.

Mücevher Tasarım Yarışmasında Ödüller Gala Gecesinde Sahibini Buldu- 29.04.2024

"Reborn, Mücevherin Sonsuz Döngüsü" temasıyla gerçekleşen tasarım yarışmasında ilk üçe giren yarışmacılar ödüllendirildi.

Mardin'den İlhamla Tasarlanan Takılar Slovenya'da- 29.04.2024

"Geometric Poetry (Geometrik Şiirsellik)" adlı sergi 24-26 Nisan 2024 tarihlerinde Center Rog'da sanatseverleri ile buluştu.

Atilla Karat'ın Fakültemizi Ziyaretleri- 05.04.2024

Kuyumculuk ve Mücevher Sektörünün Duayenlerinden, "Atilla Karat Jewellery" Adlı Markanın Sahibi Sayın Atilla Karat Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi, Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü'nü Ziyaret Etti.