T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ

Sosyal Faaliyetler Ve Öğrenci Toplulukları

Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencilerinin ilgi alanlarına göre ders dışı zamanlarını değerlendirmek,toplumsal ve kültürel gelişmelerine katkı sağlamak, beden ve ruh sağlığını korumak, özgüvenlerini geliştirmek, birlikte çalışma ve dinlenme alışkanlığı kazanmalarını sağlamak, üniversitenin kurumsal kimliğine uygun araştırıcı ve yaratıcı niteliklerle yetişmelerine katkıda bulunmak, bütçe olanakları çerçevesinde fırsatlar sağlayarak dinlenme ve boş zamanlarını değerlendirme gibi sosyal gereksinimlerini karşılamak ve tüm üniversitenin faydalanmasına imkân sağlamak üzere oluşturacakları eğitim, sağlık, spor, sosyal, kültürel, sanatsal ve bilimsel amaçlı toplulukların kuruluş ve işleyişine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.

Kulüpler ve topluluklar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak veya bunlardan herhangi birine üye olmak için Aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir.

T.C. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü