T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ İDARİ MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

TÜM DUYURULAR

Mardin Artuklu Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nca Rektörlük Hizmet Binası Temizlik Malzemesi Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

4734 Sayılı Kanun kapsamında Rektörlük Hizmet Binası Temizlik Malzemesi Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

9Ekim
DETAYLAR

Mardin Artuklu Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nca Mescid Halısı Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

4734 Sayılı Kanun kapsamında Mescid Halısı ve Halı Altı Keçe Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

20Eylül
DETAYLAR

Mardin Artuklu Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nca Üniversitemiz Kantinlerinin Elektronik Malzeme Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

4734 Sayılı Kanun kapsamında Üniversitemiz Kantinlerinin Elektronik Malzeme Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

10Ağustos
DETAYLAR

Mardin Artuklu Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nca Görsel Medya Takibi Alımı Gerçekleştirildi

4734 Sayılı Kanun kapsamında Görsel Medya Takibi, Yazılı Medya Takibi, İnternet Takibi, Web Entegrasyon Hizmeti Alımı İşi Gerçekleştirilmiştir.

1Ağustos
DETAYLAR

Mardin Artuklu Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nca Sabit Disk Alımı Gerçekleştirilmiştir.

4734 Sayılı Kanun kapsamında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Otomasyon sisteminde kullanılmak üzere Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

26Temmuz