T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ İDARİ MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

TÜM DUYURULAR

YENİ

Daire Başkanlığımızca Ses Sistemi mal ve malzeme alımı gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemizce daha önce ilana çıkılan Ses Sistemi  mal ve malzeme  ihtiyacı 4734 sayılı kanun çerçevesinde alımı gerçekleştirilmiş olup 16.970,00 TL bedel ile MARS AKUSTİK IŞIK SES SİSTEMLERİ  firmasının uhdesinde kalmıştır.ilgililere duyurulur.

28Temmuz
YENİ

Daire Başkanlığımızca Mini Buzdolabı mal ve malzeme alımı gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemizce daha önce ilana çıkılan Mini Buzdolabı  mal  ihtiyacı 4734 sayılı kanun çerçevesinde alımı gerçekleştirilmiş olup 5.700,00 TL bedel ile UÇAR DAĞITIM PAZARLAMA  firmasının uhdesinde kalmıştır.ilgililere duyurulur.

27Temmuz
DETAYLAR

Mardin Artuklu Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nca Rektörlük Hizmet Binası Temizlik Malzemesi Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

4734 Sayılı Kanun kapsamında Rektörlük Hizmet Binası Temizlik Malzemesi Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

9Ekim
DETAYLAR

Mardin Artuklu Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nca Mescid Halısı Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

4734 Sayılı Kanun kapsamında Mescid Halısı ve Halı Altı Keçe Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

20Eylül
DETAYLAR

Mardin Artuklu Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nca Üniversitemiz Kantinlerinin Elektronik Malzeme Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

4734 Sayılı Kanun kapsamında Üniversitemiz Kantinlerinin Elektronik Malzeme Alım İşi Gerçekleştirilmiştir.

10Ağustos