TÜM HABERLER

Rektörümüz, Gençlik Alanında Çalışma Yapan STK ve Gençlik Merkezi Temsilcileriyle Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, gençlik buluşmaları kapsamında gençlik alanında çalışma yapan Sivil Toplum Kuruluşları ve Gençlik Merkezleri temsilcileriyle bir araya geldi.

Üniversitemiz Kalitesini Bir Kez Daha Tescilledi.

2021 yılında TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni alan üniversitemizde bu yıl Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından 1. Gözetim Tetkiği yapıldı.

Mardin Tıp Fakültesi Binası Yapım Süreci Başladı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Mardin Artuklu Üniversitemiz bünyesinde 2021 yılında Tıp Fakültesi kurulma kararı verilmiş ve 1 Mayıs 2021 tarihinde karar Resmi Gazete'de yayınlanarak Mardin Tıp Fakültesinin kuruluş kararı resmi olarak onaylanmıştı.

Temel Tıp Bilimleri Binası Temeli İçin Kazı Başladı

Mardinimizin heyecanla beklediği Tıp Fakültesinde yeni döneme girildi.  Temel Tıp Bilimleri Binası temeli için kazı başladı.

İlimiz Önemli Bir Tıp Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan ve Çocuk Metabolizma alanında çalışmalar gerçekleştiren Öğretim Üyeleri ve Araştırmacılar 'Çocuk Metabolizma ve Olgu Sunumları - VII Metabolizma Gökkuşağında Aciller' sempozyumu için ilimiz Mardin'de buluştu.