TÜM HABERLER

Tıp Fakültemiz Hayırlı Olsun.....

Mardin halkının büyük bir heyecanla beklediği ve ilimiz için artık bir zaruret haline gelmiş olan Tıp Fakültesi için beklediğimiz müjdeyi aldık. 1 Mayıs 2021 tarih ve 31471 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan kararla üniversitemiz bünyesinde Tıp Fakültesi kurulması kararı resmen onaylanmıştır.

Sözde Soykırım İddiasını Reddediyoruz - 25.04.2021

Bilindiği gibi ABD Başkanı Joe Biden, 1915 yılında yaşanan olayları soykırım olarak nitelendirerek uzun süredir fanatik lobi gruplarının peşinde koştuğu hedefi gerçekleştirmiştir.

Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi Serisi Üniversitemizin Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Üniversitemizin ev sahipliğinde düzenlenen Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi serisi, ‘Öğrenci Katılımı’ gündemiyle ile gerçekleştirildi.

Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi’nden Üniversitemize Ziyaret

Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ekselansları Mourad Adjabi ve ziyarete eşlik eden iş insanı Kenan Kösen Artuklu Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı makamında ziyaret ederek işbirliği imkânları üzerine görüşmelerde bulundu.