TÜM HABERLER

Üniversitemizde, Uluslararası Sosyal Bilim Ziyafetinin 3.’sü Düzenlendi

Üniversitemiz,Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı katkılarıyla düzenlenen Uluslararası Dil, Düşünce ve Din Bilimleri Kongresi çok yoğun ilgi gördü.

Kadim Mardin Yemekleri Üniversitemizde Sahne Alıyor

Üniversitemiz tarafından yürütülen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve GAP BÖLGE İdaresi tarafında desteklenen, MARSEV’in de proje ortağı olduğu “Kadim Mardin Yemekleri Sahne alıyor (Artık Sıra Bizde)” projesinin açılış oturumu Üniversitemiz ev sahipliğinde başladı.

2022 “Avrupa Gençlik Yılı” Kapsamında İlk Etkinlik Üniversitemizden Geldi

Ülkemizde Türkiye Ulusal Ajansı, Avrupa Birliği Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ortak koordinasyonuyla yürütülen “2022 Avrupa Gençlik Yılı” kampanyasına  dahil olan Üniversitemiz, Türkiye’de  seminer etkinliğini düzenleyen  ilk üniversite oldu.

Üniversitemizde Görkemli Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Üniversitesitemizde ‘Toplu  Mezuniyet Töreni ve Bahar Şenlikleri’ kapsamında 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Bahar Şenliğimiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor..

Üniversitemizde 'Toplu Mezuniyet Töreni ve Bahar Şenlikleri' programımızın 2. günü de farklı etkinliklerle kutlandı.... .... ....