TÜM HABERLER

Kadim Mardin Mutfağı, MAÜ ve GAP İşbirliğinde Canlanıyor

Üniversitemiz, son bir yılda turizm alanında geçekleştirdiği önemli projelere bir yenisini daha ekledi.  Üniversitemiz ve proje ortağımız olan MARSEV, “Kadim Mardin Yemekleri Sahne Alıyor-Artık Sıra Bizde” projesi kapsamında T.C. Sanayi Bakanlığı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile uygulama protokolü imzaladı.

Üniversitemiz, AİHM Başkanı İle STK Temsilcilerini Bir Araya Getirdi.

Üniversitemiz tarafından organize edilen ‘İnsan Hakları Söyleşileri’nin  ilk serisine; Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Başkanı Robert Spano ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Türkiye hakimi Doç. Dr. Saadet Yüksel konuk edilerek, Mardin’de bulunan ve insan haklarının evrensel düzeyde geliştirilmesinde büyük rolü olan otuzdan fazla Sivil Toplum Kuruluşu ile buluşturuldu.

BESYO ‘Özel Yetenek Sınavı’nı Başarı ile Tamamladı

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından 2-4 Eylül tarihleri arasında Kampüs alanımızda gerçekleştirdiği ‘2020-2021 Akademik yılı Özel Yetenek Sınavı’ başarı ile tamamladı.

Üniversitemiz, Beytülmakdis Vakfı ile İşbirliği Protokolü İmzaladı

Üniversitemiz, Beytülmakdis Çalışmaları Vakfı ile çeşitli alanlarda akademik işbirliği projeleri yürütmek üzere protokol imzaladı.

Rektörümüz Özcoşar'dan “Tüm Bağımlılıklara Karşı, Tam Bağımsız İnsan” vurgusu

Üniversitemizin ev sahipliğinde Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanlığınca gerçekleştirilen ve ulusal basın ve televizyon kanalları temsilcilerinin katılım gösterdiği ‘Uyuşturucu İle Mücadelede Basının Rolü’ adlı sempozyum büyük ilgi gördü.