MAÜ-ÇÖZMER

TÜM HABERLER

Üniversitemiz de Mezuniyet Kepleri Özgür Filistin Dilekleriyle Havaya Fırlatıldı- 17.05.2024

Üniversitemizde 2023-2024 Akademik Ders Yılı mezuniyet heyecanı başladı. Üniversitemiz bünyesinde Mardin büyükşehir merkez ve ilçelerde bulunan bütün fakülte, yüksekokul ve bölümlerde mezuniyet etkinlikleri düzenleniyor.

Üniversitemizde Gerçeği Aratmayan Tatbikat- 16.05.2024

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından kampüste gerçeği aratmayan bir acil durum tatbikatı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Mardin’de 18 Yerel Üzüm Çeşidinin Gen Bankasını Oluşturuyor- 16.05.2024

Üniversitemiz ve Deyrulzafaran Bakım Onarım ve Yaşatma Derneği işbirliğinde "Yerel Asma Çeşitlerinin Çoğaltma Olanaklarının Geliştirilmesi Projesi" hazırlandı. Projeyle yerel üzüm çeşitlerin korunması ve geleceğe aktarılması amaçlanıyor.

Rektörümüz Filistin Günleri Etkinlikleri İçin Muş İlimizde- 15.05.2024

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Muş Alparslan Üniversitesi'nin düzenlediği Filistin Günleri etkinlikleri kapsamında konferans vermek üzere Muş ilimizde idi.

Mitoloji Kongremiz Açış Programıyla Başladı- 15.05.2024

Edebiyat Fakültemiz ve Türkiye’de Yaşayan Diller Enstitümüz işbirliğinde Uluslararası Mitoloji Kongresi düzenliyoruz. Uluslararası Mitoloji Kongremiz Kampüs Merkezi Derslikte bulunan Kültür Merkezimizde düzenlenen açış programıyla başladı.