TÜM HABERLER

Üniversitemiz, Kovid-19 Sürecini Multidisipliner Yaklaşımla Ele Aldı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “COVID-19’la Mücadelede Multidisipliner Sağlık Yaklaşımları” başlığı altında düzenlenen online çalıştay büyük ilgi gördü.

Uluslararası Şehir Tarihi Yazarları 5. Kez Bir Araya Geldi

Mardin Artuklu Üniversitesi ve Türkiye Yazarlar Birliği işbirliğinde gerçekleştirilen “V. Milletlerarası Şehir Tarihi Yazarları Kongresi” başladı.

Mardin'de Okul Kültürü Yeniden İnşa Edilecek

Üniversitemiz, bölgeye katkı sunan projeler üretmeye devam ediyor. Son bir yıl içerisinde gerçekleştirdiği önemli projelere bir yenisini daha ekleyen Üniversitemiz, "Tüm Bireylerin Gelişim ve Öğrenmesini Hedefleyen Kapsayıcı Okul Kültürü ve Uygulamalarının İnşa Edilmesi” projesini de hayata geçiriyor.

TRC3 Bölgesi Turizm Rotaları Üniversitemiz ve DİKA İşbirliğinde Belirleniyor

Dicle Kalkınma Ajansının (DİKA) 2020 Yılı Fizibilite Destek Programı kapsamında, Üniversitemizin  başvuru sahibi olduğu, Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası ve Mardin İl Kültür Turizm Müdürlüğünün iştirakçisi oldukları, “TRC3 Bölgesi İnanç ve Kültür Turizmi Rotası ve Markalaşması Fizibilitesi”  projesinin protokolü Dicle Kalkınma Ajansı ile imzalandı.

Üniversitemiz, Filistin’in Kudüs Üniversitesi Öğrencilerine Türkçe Öğretecek

Üniversitemiz, Arap dünyasının en fazla akademik yayın yapan üniversitelerinden Filistin’deki Kudüs (Al Quds) Üniversitesi ile kısa süre önce yaptığı ‘Kardeş Üniversite’ protokolüne bir yenisini daha ekleyerek, Al-Quds Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilere MAÜ-TÖMER’de Türkçe dil öğretimi sağlayacak.