TÜM HABERLER

Üniversitemiz, DİKA ile Gerçekleştirdiği ‘Genç Girişimci Projesi’ için Bir Araya Geldi

Üniversitemiz ile Dicle Kalkınma Ajansı arasında ortak olarak düzenlenen birçok projeden biri olan Genç İstihdamı Projesi kapsamında ‘İmalat Sektörü İçin Girişimcilik Eğitimi’ projesi başladı.

Şırnak Üniversitesi ile Araştırma Laboratuvarı İşbirliği Protokolü İmzaladık

Üniversitemiz ile  Şırnak Üniversitesi arasında araştırma-geliştirme (AR-GE), bilimsel ve teknik çalışmalarda kullanılan analizlerin gerçekleştirilmesinde karşılıklı işbirliğini ve ortak girişimleri geliştirmek amacıyla, Merkezi Araştırma Laboratuvarı işbirliği protokolü imzalandı.

Uluslararası Yenilenebilir Enerji Çalıştayı Başladı

Üniversitemiz tarafından düzenlenen; Mardin Valiliği, Mardin Büyük Şehir Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı(DİKA)’nın ortak olarak yer aldığı ‘Yenilenebilir Enerji’ Çalıştayı Başladı.

Üniversitemiz, Şam Üniversitesi ile İşbirliği Protokolü İmzaladı

Üniversitemiz ve Şam Üniversitesi arasında karşılıklı işbirliğini ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla, eğitsel ve bilimsel İşbirliği Protokolü imzalandı.

Üniversitemizin ‘Genç Ofis’ Merkezi Törenle Hizmete Açıldı

Üniversitemiz ile Mardin Gençlik Spor il Müdürlüğü  arasında kısa süre önce  imzalanan işbirliği protokolünün ardından tefrişatı tamamlanan  MAÜ Genç Ofis binası, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun teşrifleri ile törenle hizmete açıldı.