TÜM HABERLER

Rektörümüz Öğrencileri Karşıladı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi nedeniyle uzun süre uzaktan öğrenim gören öğrenciler, YÖK’ün yüz yüze eğitime geçilmesi kararı ile birlikte bugün öğretime başladı.

STK’lardan Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu ve Mardin Muhtarlar Derneği, Tıp Fakültesinin Mardin’e kazandırılmasında büyük emek harcayan Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

‘Mardin Kalesi’ndeki Kazı Çalışmaları Tamamlandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destek verdiği ve Mardin Artuklu Üniversitesi’nin bilimsel yürütücülüğünü üstlendiği, ‘Mardin Kalesi’nde taşınır ve taşınmaz kültürel mirasın ortaya çıkarılması’ projesinde 45 gün süren 2021 yılı Mardin  Kale  Kazı çalışmaları tamamlandı.

Nusaybin Meslek Yüksekokulu Akademik Yıla Evinde Başlıyor

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, evine dönen Nusaybin Meslek Yüksekokulu binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

MİMFAB Şlomo Projesi Atölye Etkinlikleri

Mimari Proje Üretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Mimfab) tarafından yürütülen Şlomo projesi kapsamında düzenlenen atölye ve etkinlikler ile Üniversitemizin yeni stratejik hedefleri kapsamında belirlenen ve tıp, turizm, tasarım, tarım ve ticaretin açılımı olan 5t’ye dönük çalışmalara devam edilmektedir.