T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

TÜM DUYURULAR

YENİ

Yatay Geçiş Sınav Sonuçları

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DEĞERLENDİRME FORMU    Sıra No  Adı Soyadı Bölümü Sınıfı Yerleştirme Puanı AGNO Yerleştirme Puanı Yüzlük Karşılığı Sonuç Açıklama 1 Rüzgar DERE  Resim 2 220,87 2,90 44,17 23,54 (Kazandı) 17-21Ağusto...

8Ağustos
YENİ

Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı Başvurusu

Mardin Artuklu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 2020-2021 Özel Yetenek Sınavı detayları için tıklayınız.

7Ağustos

Fırat Neziroğlu ile Dokuma Çalıştayı

Sanatçı akademisyen Fırat Neziroğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek olan Dokuma Çalıştayı için toplam 100 kişilik kontenjan ayrılmıştır. Çalıştay, 10'ar kişilik gruplarla gerçekleştirilecek olup katılmak isteyenlerin Arş. Gör. Emine DALICI'ya eminedalici@hotmail.com e-posta adresi üzerinden ulaşmaları gerekmektedir.

2Mart