Hızlı Menü
AKADEMİK TAKVİM
ÖĞR. BİLGİ SİST.
EBYS
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
E-MAİL
AKADEMİK CV İND.
KÜTÜPHANE
TR
English
Kurdî
عربي
T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Menü
×
HAKKINDA
Bölüm Hakkında
YÖNETİM
Bölüm Kurulu
ANABİLİM DALLARI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
ÖĞRENCİ
Dersler (Bologna İçeriği)
Kısa Ders İçerikleri
Haftalık Ders Programı
Ders Müfredatı
Mezun Bilgi Sistemi
KALİTE
ÖĞRENCİ FORMLARI
ENSTİTÜ FORMLARI
İDARİ FORMLAR
KARAR FORMLARI
ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORU
Komisyonlar
KALİTE UYGULAMALARI
AKADEMİK KADRO
İLETİŞİM
/
HABERLER
TÜM HABERLER
Detaylar
Gastronomi Öğrencilerinden Uygulamalı Eğitim Gezisi-
05.11.2025
DETAYLAR
Detaylar
Turizm Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi-
09.10.2025
DETAYLAR
Detaylar
Turizm Fakültesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Toplantısı-
01.10.2025
DETAYLAR
Detaylar
Turizm Fakültesi Yönetimi Gözden Geçirme (YGG) Toplantısı Gerçekleştirildi-
15.09.2025
DETAYLAR
Detaylar
Üniversitemiz Pilot Uygulama Kapsamında Yeni Bir Bölüm Daha Açıyor-
09.07.2025
DETAYLAR
<
1
2
3
4
>