TÜM HABERLER

Online Eğitim’in “Uzaktan Desen”leri Tuvale Yansıdı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin uzaktan eğitim sürecinde Desen dersi kapsamında ürettikleri çalışmaların yer aldığı sergi büyük beğeni topladı.

Üniversitemizden, Çölyaklılara Eğitim Desteği

"Türkiye’nin İlk Glütensiz Şefi" olarak tanınan Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Süleyman Engin, Diyarbakır’da düzenlenen "2021 Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’’nda uyguladığı eğitim ve workshop çalışması ile çölyaklı ailelerden büyük ilgi gördü.

Üniversitemiz Gastronomi Alanındaki Başarısını Madalya İle Taçlandırdı

Diyarbakır’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘2021 Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapsamında gerçekleştirilen ‘’Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası’’ yarışmasında, Üniversitemizin Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü şampiyonluk geleneğini devam ettirerek 2 Altın ve 2 Gümüş madalyanın sahibi oldu.

Eğitim Sorunlarına Akademik Destek

Mardin’deki eğitim sorunlarının tespiti ve çözümü için Ramada Otelde çalıştay düzenledik.  Mardin’de eğitim alanında faaliyet gösteren yetkin isimlerin yer aldığı Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelen üniversitemiz, eğitimdeki sorunların çözümleriyle ilgili istişarelerin yapılmasına önayak oldu.

Üniversitemiz Kalitesini Tescilledi

Üniversitemiz, yürüttüğü faaliyetlerde öğrenci memnuniyetini artırmak, iş süreçlerini iyileştirerek sorunların daha hızlı çözülmesini sağlamak, bilgi akışını hızlandırmak, yönetimin etkinliğini ve kurumsal motivasyonu yükseltmek, personel kalitesini ve verimliliği artırarak, akademik kuruluşlar içinde rekabet gücünü ileri seviye çıkarmak amacıyla başlatılan çalışmalar sonucu TSE EN 9001:2015 ...