T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ

TÜM DUYURULAR

N Grubu Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifikalarının Dağıtılması

N Grubu Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifikaları dağıtılmak üzere hazırlanmıştır. Mezunlarımız sertifikalarını Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri Ofisinden şahsen başvurarak teslim alabilirler.

12Ocak

Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi N Grubu Bütünleme Sınav Tarihleri

Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi N Grubu Bütünleme Sınavları 22-23 Aralık tarihlerinde yapılacaktır. Sınav içeriklerine dair bilgilendirmeler ders sorumluları tarafından ilgili şubelere yapılacaktır.

16Aralık

2020-2021 Güz Dönemi Lisansüstü Ders Programları

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarına ait ders programlarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.   Eğitim Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Eğitim Programları ve Öğretim Tezli Yüksek Lisans   Eğitim Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Eğitim Programları ve Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans

15Ekim

Öğretmenlik Uygulaması Dersi (Staj) Uygulama Okulları

Pedagojik Formasyon Eğitimi N Grubu Öğretmenlik Uygulaması Dersi (Staj)'ne ait uygulama okulları için lütfen tıklayınız! Öğrencilerin, staj süreciyle ilgili bilgi almak için, 28 Eylül-2 Ekim 2020 tarihleri arasında, uygulama okul müdürleriyle irtibata (yüz yüze ya da telefon ile) geçmeleri gerekmektedir. Yapılan planlamaya göre staj, 28 Eylül-18 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Staj...

26Eylül

N Grubu İkinci Dönem Güncel Şube Listeleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi N Grubu ikinci dönem güncel şube listeleri için lütfen tıklayınız!

8Eylül