TÜM DUYURULAR

Mali Mevzuat Kursu Duyurusu

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

5Mart

2020 Yılı İdare Faaliyet Raporu Yayınlandı

İdare Faaliyet Raporu İçin Tıklayınız.

4Mart

1-7 Mart "Deprem Haftası" Etkinlikleri Hakkında

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, "Deprem Haftası" olarak kabul edilen 1-7 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Bu kapsamda Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı  "Depremin ilk 6 Saati Bir Hayat Meselesi" adı altında bir video hazırlamıştır. İlgili videoyu izlemek için tıklayınız.

3Mart
3Mart
YENİ

Üniversitemiz Vatandaşlarımızın Görüşlerini Alıyor.

Üniversitemiz Vatandaşların Görüş, Öneri ve Beklentilerini Alıyor. Genişleyen vizyonu, kendini sürekli yenileyen yapısı, katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışıyla Mardin Artuklu Üniversitesi olarak, gelecek beş yılını planladığı 2022-2026 Stratejik Plan hazırlıkları hızla devam etmektedir. Hazırlıklar kapsamda üniversitemizin paydaşları olan öğrenci ve mezunlarımız, personelimiz ile kamu kurum v...

1Mart