T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

TÜM DUYURULAR

GÜNCEL

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Final Takvimi

Tezli Yüksek Lisans Final Takvimi İçin Tıklayınız.   Tezsiz Yüksek Lisans (1.Dönem) Final Takvimi İçin Tıklayınız.   Tezsiz Yüksek Lisans (2.Dönem) Final Takvimi İçin Tıklayınız.

30 Mayıs 2024

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisans Final Takvimi

Öğretmenlik Bölümü Final Takvimi İçin Tıklayınız.   Spor Yöneticiliği Bölümü Final Takvimi İçin Tıklayınız.   Antrenörlük Eğitimi Bölümü Final Takvimi İçin Tıklayınız.   Antrenörlük Eğitimi Bölümü (İ.Ö) Final Takvimi İçin Tıklayınız.

30 Mayıs 2024

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Vize Sınav Takvimi

Vize Sınavları 2 Nisan - 5 Nisan 2024 Tarihleri Arasında Yapılacaktır.     Tezli Yüksek Lisans Vize Sınav Takvimi İçin Tıklayınız.   Tezsiz Yüksek Lisans 1. Dönem Vize Sınav Takvimi İçin Tıklayınız.   Tezsiz Yüksek Lisans 2.Dönem Vize Sınav Takvimi İçin Tıklayınız.

22 Mart 2024

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisans Vize Sınav Takvimi

Vize Sınavları 2 Nisan - 5 Nisan 2024 Tarihleri Arasında Yapılacaktır.     Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Vize Sınav Takvimi İçin Tıklayınız.   Spor Yöneticiliği Bölümü Vize Sınav Takvimi İçin Tıklayınız.   Antrenörlük Eğitimi Bölümü Vize Sınav Takvimi İçin Tıklayınız.   Antrenörlük Eğitimi Bölümü İ.Ö Vize Sınav Takvimi İçin Tıklayınız.

22 Mart 2024
YENİ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programı

Tezli Yüksek Lisans Ders Programı İçin Tıklayınız.   Tezsiz Yüksek Lisans 1. Dönem Ders Programı İçin Tıklayınız.   Tezsiz Yüksek Lisans 2. Dönem Ders Programı İçin Tıklayınız.

15 Şubat 2024