T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
  • /
  • HABERLER
  • /
  • Mardin Glütensiz Mutfak Günleri

Mardin Glütensiz Mutfak Günleri

Glütensiz Mardin " etkinliği 27 Nisan 2019 tarihinde fakültemizde gerçekleşti.

Mardin Eczacılar Odası, Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Glütensiz Şef Süleyman Engin'in katkılarıyla " Mardin Glütensiz Mutfak Günleri - Glütensiz Mardin " etkinliği 27 Nisan 2019 tarihinde (glütensiz workshop çalışması) fakültemiz mutfak atölyesinde ve (Glütensiz Beslenme Semineri) Eczacılar Odası konferans salonunda yapıldı. Gastronomi bölümü öğrencilerimiz, çölyak hastaları, diyetisyenler, eczacılar ve konu uzmanı doktorların katıldığı workshopta glütensiz ekmek yapıldı. Etkinlik, Türkiyenin ilk Glütensiz Şefi Süleyman Engin ile "Glütensiz Beslenme" başlıklı yapılan söyleşinin ardından sona erdi.