T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

• Ekim
  • SAAT
    15:10

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı çalışmalarımız kapsamında Savur,Ömerli ve Midyat Meslek Yüksek Okullarımızda öğrencilerimizle bir araya geldik.

Öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz programlarda söz alan Daire Başkanımız Mehmet BAYAR daire olarak yaptığımız tüm çalışmalarımızın merkezinde öğrencilerimiz olduğunu ve bunun içinde mevzuat çerçevesinde sahip olduğumuz tüm imkanların öğrencilerimiz için seferber edileceğini ve her geçen gün daha fazla üzerine koyarak öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını dile getirdi.

Programlarımızda ayrıca Spor Şube Müdürümüz Mehmet FİDAN söz alarak spor programları ile ilgili çalışmalarımız hakkında bilgiler verdi.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının sağlık ve huzur içinde geçmesini temenni eder; tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

T.C. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü