T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

• Ağustos
  • SAAT
    15:35

2019-2020 eğitim öğretim yılında YKS sınav sonuçları ile Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi şehrimizin dört bir yanında kurduğumuz danışma ve yönlendirme stantları ile karşılıyoruz.Havalimanı, Otogar, 15 Temmuz Şehitler Parkı ve Cumhuriyet Meydanında kurduğumuz stantlarımızla hem Üniveristemizi hem de şehrimizin tanıtılması ve öğrencilerimizin yönlendirilmesi konusunda çalışmalarımızı başlattık. Oryantasyon çalışmalarımızın ilk adımı olan ve şehrimizin değişik yerlerinde kurduğumuz stantlarımız sabah 09:30 ile 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Oryantasyon çalışmalarımız derslerin başlaması ile değişik faaliyetlerle devam edecektir. Mardin Artuklu Üniversitesi ailemize yeni katılan öğrencilerimizi tebrik eder;başarılarının devamını dileriz. Ailemize Hoşgeldiniz.

T.C. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü