T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

• Ekim
  • SAAT
    16:00

2019-2020 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızca Organize Edilecek Olan Öğrenciler ve Personelin Katılacağı spor Müsabakaları ile İlgili Sene Başı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı. Toplantıya Fakülte, Yüksekokul ve Sınıf Temsilcileri ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet BAYAR ve Şube Müdürleri Mehmet FİDAN, Ahmet AYDOĞAN Katılım Sağladı. Toplantıda söz alan daire başkanımız, üniversitemizin her yıl daha da büyüdüğünü ve bu büyümenin akademik çalışmalar yanında kültürel ve sportif faaliyetlerle taçlandırması gerektiğini belirtip ,bu anlamda hem bize hem de öğrencilere çok iş düştüğünü söyledi. Öğrencilerimiz  için bütün  imkanlarımızı kullanacağımızı ve bunun için tüm paydaşların iş birliği içinde olması gerektiğini söyledi.Ayrıca üniversitemizin sportif anlamda öğrenci sayısı baz alındığında 400 ün üstünde lisanslı sporcu ile ulusal anlamda ilk on üniversitenin içinde olduğunu dile getirdi.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlara vesile olmasını diler, başarılar dileriz.

T.C. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü