T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

• Haziran
  • SAAT
    11:45

Üniversitemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda mezun olup; Bölüm, Fakülte ve Yüksekokullarında dereceye giren öğrencilerimiz ile çeşitli spor ve kültürel etkinliklerde başarı gösteren öğrencilerimiz için daire başkanlığımızca ödül töreni düzenlendi.Başarı belge ve hediyelerini Dekan, Yüksekokul Müdürü ve Hocalarının elinden alan öğrencilerimizin aileleri ile birlikte oldukça mutlu ve grurlu oldukları gözlemlendi.Törende söz alan Daire Başkanımız Mehmet BAYAR "Artuklu Üniversitesinin öğrenci merkezli bir üniversite olduğunun ve en büyük gayemizin iyi birer evlat ve milletine,memleketine faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu, bunun içinde iletişimin üst seviyede olduğu bir aile ortamına sahip olduklarını ifade ederek öğrencilerimiz ve ailelerini tebrik etti." Törende ayrıca üniversitemiz personelleri arasında tertip ettiğimiz farklı spor branşlarında başarı sağlayan birimlerimize kupa ve madalyaları verildi.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.

T.C. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü