T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

Uygulamalı Metal Kili Takı Eğitimi

Programın Amacı

Geleneksel Kuyumculuk teknikleri ile yapılması ve öğrenmesi zor olan takı tasarımlarının daha kısa sürede hazırlanmasını ve uygulanması hedeflenmektedir. Plastik bir yapıya sahip olmasından dolayı her tür tasarımın yapılabildiği metal kili kişinin hayalindeki takı tasarımının uygulanmasında büyük kolaylık sağlamaktadır.

Programa Kimler Katılabilir?

Toplumumuzun her kesiminden 16- 65 yaş el beceresine sahip herkes katılabilir.

Programın İçeriği

Eğitim Materyali

Tüm Malzeme ve Materyaller kurs ücretine dâhildir. Materyaller eğitimi verecek olan öğretim elemanı tarafından kursiyerlere verilecektir.

Programın Haftalık Gün ve Saat Dağılımı

Günler

Haftalık Ders Saati

Toplam Ders Saati

Süre

Hafta İçi

14.00-17.00

3 hafta

Programın Başlatılması

Uygulamalı Metal Kili ile Takı eğitim programı, kaydı kesinleşmiş asgari 3 kursiyer ile başlatılır.

Katılım Belgesi

Eğitim süresince programa devam eden öğrencilere Katılım Belgesi verilecektir.

Eğitmen

Dr. Öğr. Üyesi Nesrin Yeşilmen

Kayıt ve Ödemeler

MAÜSEM eğitim programlarından yararlanabilmek için kursiyer adayları katılmak istedikleri eğitim programına Ön Kayıt yaptırmak için program ücretinin % 20’lik kısmını ödemeleri gerekir. Programın başlatılması için gerekli olan asgari katılımcı sayısına ulaşıldığında adaylar Kesin Kayıt için program ücretinin geriye kalan % 80’lik kısmını ödeyerek kayıtlarını kesinleştirmelidirler.

Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler

Program Ücreti

1.500 TL

Ödeme Şekilleri

Ödemeler Üniversite Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nde Banka Kartı ya da Kredi Kartı ile veya aşağıda belirtilen IBAN numarasına EFT yoluyla yapılabilir.

Hesap No

Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesabı T.C. Ziraat Bankası Mardin Şubesi IBAN: TR 43 0001 0000 9263 4189 5450 01

İletişim Sorumlusu

Abdullah Aykal