T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

Tiyatro & Drama Kursu

Programın Amacı

Bu program ile kursiyerlerin duyuşsal, bilişsel, davranışsal yetileri geliştirmektir. Ayrıca bu program ile kursiyerler kendilerini daha iyi tanıyacak, özgüvenlerini arttıracak, yaratıcılıklarını geliştirecek ve problem çözme veya pratik çözüm yolu üretme niteliklerini yükselteceklerdir.

Programa Kimler Katılabilir?

12 yaş üzeri herkes

Programın İçeriği

Tiyatroya giriş, doğaçlama, oyunculuk ve sahne dersleri ile tiyatro sanatını kapsamlı bir şekilde görüp deneyimlemek.

Programın Haftalık Gün ve Saat Dağılımı

Günler

Haftalık Ders Saati

Toplam Ders Saati

Süre

Hafta Sonu

Cumartesi/ Pazar

10 hafta

Programın Başlatılması

Tiyatro ve Drama eğitim programı, kaydı kesinleşmiş asgari (10) kursiyer ile başlatılır.

Sertifika / Katılım Belgesi

Kursiyerlere kurs sonunda katılım belgesi verilecektir.

Eğitmen

Mustafa Diriöz

Kayıt ve Ödemeler

MAÜSEM eğitim programlarından yararlanabilmek için kursiyer adayları katılmak istedikleri eğitim programına Ön Kayıt yaptırmak için program ücretinin % 20’lik kısmını ödemeleri gerekir. Programın başlatılması için gerekli olan asgari katılımcı sayısına ulaşıldığında adaylar Kesin Kayıt için program ücretinin geriye kalan % 80’lik kısmını ödeyerek kayıtlarını kesinleştirmelidirler.

Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler

Program Ücreti

1.100 TL.

Ödeme Şekilleri

Ödemeler Üniversite Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nde Banka Kartı ya da Kredi Kartı ile veya aşağıda belirtilen IBAN numarasına EFT yoluyla yapılabilir.

Hesap No

Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesabı

T.C. Ziraat Bankası Mardin Şubesi

IBAN: TR 43 0001 0000 9263 4189 5450 01