T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

Tezhip Kursu

Programın Amacı

Kursiyerlerin Tezhip sanatını icra etmek için gerekli olan motif, desen, boya vb. konularda verilecek eğitimler sonrası hat, levha, murakka gibi alanları süsleyebilme becerileri kazanması amaçlanmaktadır.

Programa Kimler Katılabilir?

15-65 yaş aralığında herkes katılabilir.

Programın İçeriği.

Tezhip ’in tanımı ve tarihi, tezhipte kullanılan malzemeler, geleneksel el sanatlarında kullanılan motifler ve boyalar, motiflerle desen oluşturma, geleneksel murakka yapımı, altın ezme, cetvel çekme, oluşturulan desene altın ve boya uygulama.

Programın Haftalık Gün ve Saat Dağılımı

Günler

Haftalık Ders Saati

Toplam Ders Saati

Süre

Hafta Sonu

Programın Başlatılması

Tezhip eğitim programı, kaydı kesinleşmiş asgari (10.) kursiyer ile başlatılır.

Sertifika / Katılım Belgesi

Program sonunda devam kriterini sağlayan kursiyerlere Katılım Belgesi verilmektedir.

Eğitmen

Öğr. Gör. Fatih YEŞİLMEN

Kayıt ve Ödemeler

MAÜSEM eğitim programlarından yararlanabilmek için kursiyer adayları katılmak istedikleri eğitim programına Ön Kayıt yaptırmak için program ücretinin % 20’lik kısmını ödemeleri gerekir. Programın başlatılması için gerekli olan asgari katılımcı sayısına ulaşıldığında adaylar Kesin Kayıt için program ücretinin geriye kalan % 80’lik kısmını ödeyerek kayıtlarını kesinleştirmelidirler.

Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler

Program Ücreti

2,000 TL

Ödeme Şekilleri

Ödemeler Üniversite Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nde Banka Kartı ya da Kredi Kartı ile veya aşağıda belirtilen IBAN numarasına EFT yoluyla yapılabilir.

Hesap No

Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesabı

T.C. Ziraat Bankası Mardin Şubesi

IBAN: TR 43 0001 0000 9263 4189 5450 01