T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

Çocuklar için Tiyatro Kursu

Programın Amacı

Çocuğun başlıca gereksinimi olan, oyun ihtiyacını karşılamak ve birikmiş enerjisini insan yaşamını olumlu yönde etkilemek için kullanmasını sağlamak.

Kısaca; Fiziksel ve zihinsel gelişime katkıda bulunmak, düşünme ve ifade yeteneğini geliştirmek, hayal gücü, yaratıcılık - estetik yönünü geliştirmek, özgüven ve çok yönlü düşünme gibi gelişimlerine katkıda bulunmak.

Programa Kimler Katılabilir?

8-12 yaş arası çocuklar

Programın İçeriği

10 haftalık süreçte beden dili, doğaçlama ve drama dersleri ile çocuklara farklı dünyalara götürüp onların tiyatro sanatını tanımalarına yardımcı olmak.

Programın Haftalık Gün ve Saat Dağılımı

Günler

Haftalık Ders Saati

Toplam Ders Saati

Süre

Hafta Sonu

10 hafta

Programın Başlatılması

Çocuklar için tiyatro eğitim programı, kaydı kesinleşmiş asgari (10) kursiyer ile başlatılır.

Sertifika / Katılım Belgesi

Program sonunda devam kriterini sağlayan kursiyerlere Katılım Belgesi verilmektedir.

Eğitmen

Öğr. Görevlisi Mustafa Halid Diriöz

Kayıt ve Ödemeler

MAÜSEM eğitim programlarından yararlanabilmek için kursiyer adayları katılmak istedikleri eğitim programına Ön Kayıt yaptırmak için program ücretinin % 20’lik kısmını ödemeleri gerekir. Programın başlatılması için gerekli olan asgari katılımcı sayısına ulaşıldığında adaylar Kesin Kayıt için program ücretinin geriye kalan % 80’lik kısmını ödeyerek kayıtlarını kesinleştirmelidirler.

Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler

Program Ücreti

1.000 TL

Ödeme Şekilleri

Ödemeler Üniversite Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nde Banka Kartı ya da Kredi Kartı ile veya aşağıda belirtilen IBAN numarasına EFT yoluyla yapılabilir.

Hesap No

Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesabı

T.C. Ziraat Bankası Mardin Şubesi

IBAN: TR 43 0001 0000 9263 4189 5450 01