T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ

MİMED 2017 Öğrenci Proje Yarışması'ndan Artuklu Mimarlık'a 4 ÖDÜL!

MimED2017 Mimarlık Öğrencileri Proje Yarışması'nda, 600'e yakın proje değerlendirildi ön elemeye 308 proje kaldı. 308 projenin daha sonra yapılan değerlendirilmesinde biri başarı ödülü olmak üzere 4 öğrencimiz ödül kazandılar.

MimED 2017 Öğrenci Ödülleri sonuçları 11 Aralık 2017 Pazartesi günü İTÜ Taşkışla 127 numaralı salonda yapılan ödül töreni ve kolokyumda açıklandı. Her sınıf kategorisinde "Başarı Ödülü", "Teşvik Ödülü" ve "Jüri Özel Ödülleri" 'nin verildiği yarışmada 1.Sınıflar kategorisinde MUHAMMED EMİN CANPOLAT Başarı Ödülü'nü kazandı. Yine aynı kategoride ALİ YARĞIL Jüri Özel Ödülü'nü elde etti.

2.Sınıflar kategorisinde SÜMEYRA ÇİFTÇİ ve BAVER ULAŞ Jüri Özel Ödülleri'ni kazandılar.

Böylelikle MAÜ Mimarlık Fakültesi bu prestijli yarışmadan toplam 4 ödülle dönmüş oldu.