T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ

Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Ataş "4.İstanbul Tasarım Bienali Okullar Okulu" kapsamında yuvarlak masa buluşmalarında konuşmacı olarak yer alacaktır.

Dr. Öğr. Üyesi Ataş, 22 Eylül - 4 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek olan bienalde "İstisna Mekanları Yuvarlak Masa Buluşmaları" bölümünde 21 Eylül Cuma günü saat 15:30 - 16:30 arasında "İstisna Mekanları #2 - Okullar" oturumunda konuşmacı olarak yer alacaktır. Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Ataş'ın yer aldığı oturumda Mark Wigley (Columbia GSAPP), Tamar Shafrir (Design Academy Eindhoven), Can Altay (İstanbul Bilgi Üniversitesi) ve Hashim Sarkis (MIT)'de konuşma yapacaktır.