T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ

ÇALIŞTAY: mardi(VE)n - GÜZDEN VARINLIOĞLU, ZEYNEP ÖZGE ÖZDEMİR, SERDAR AYDIN

mardi(VE)n çalıştayı kültürel mirasın dökümantasyonu için oyun tasarımına odaklanır. Kültürel mirasta enformasyon teknolojileri ya da kısaca dijital miras alanına giren pedagojik yenilikler içerisinde oyun tasarımı araçları son yıllarda kullanıma girmiştir. Bu bağlamda, katılımcılara oyun tasarımı ve dijital mirasta kullanılan yöntemler hakkında bilgi verilecek. Katılımcılara sağlanacak olan çalıştay dökümanları ile birlikte çalışmaların bir çıktısı olarak mini bir oyun tasarlanması hedeflenmektedir.

Başvuru: En fazla 15 (on beş) kişinin kabul edileceği mardi(VE)n çalıştayına katılmak için aşağıdaki e-posta adresine ad, soyad ve iletişim bilgilerinizi göndererek başvurabilirsiniz: serdaraydin@artuklu.edu.tr

Zaman: Perşembe, 2 Mayıs, saat 10:00-16:30

Yer: Y&BLab