T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

Online Sertifikalı Arapça Kursu

ONLİNE SERTİFİKALI ARAPÇA KURSU
(Orta Düzey)
Mardin Artuklu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Online Sertifikalı Arapça Kursu (Orta Düzey) açılacaktır. Kurs sonunda kursiyerlere Merkez tarafından sertifika verilecektir. Dersler, kurs.artuklu.edu.tr sistemi üzerinden Sanal Sınıf yöntemiyle gerçekleştirilecektir. Kurs, Yrd. Doç. Dr. Ahmet ABDULHADİOĞLU tarafından verilecektir.

Kayıtlar Online olarak yapılacaktır. Kayıt için aşağıdaki işlemlerin yapılması gerekmektedir:
1. http://artuklu.edu.tr/mauzem sayfasına girerek e-Sertifika Programı/ARAPÇA KURSU’na tıklayarak ilgili Başvuru Formunu doldurunuz.
2. Bir Adet Vesikalık Fotoğrafınızı ve Kurs Ücretini yatırdığınıza dair Dekontunuzu taratarak mauzem@artuklu.edu.tr e-posta adresine gönderiniz.
3. Başvuru sayısının 20 kişiye ulaşmaması durumunda kurs açılmayacaktır ve ücretler geri iade edilecektir.
4. Kaydınız yapıldıktan sonra e-mail adresinize ve telefonunuza kullanıcı adı ve şifre gönderilecektir.

ÖNEMLİ TARİHLER

KURS ÜCRETİ

Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2017 - 3 Kasım 2017
Program Tarihi:  5 Kasım 2017 - 14 Ocak 2017

Kurs ücreti: 300 TL
Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesabı
T.C. Ziraat Bankası Mardin Şubesi
IBAN: TR 43 0001 0000 9263 4189 5450 01

KURSUN İŞLEYİŞİ (PROGRAM)

Kurs Süresi:

• 10 hafta, haftada 4 saat ve toplamda 40 saat. (Dersler kayıt altına alınacak ve kurs süresince videolar ulaşılabilir olacaktır.)
  • Dersler Pazar günleri 18.30-20.30 ile 21.00-23.00 saatleri arasında ikişer saat şeklinde işlenecektir.

Kursa katılım sağlayıp başarılı olanlara MAUZEM tarafından sertifika verilecektir.

Kayıt İçin İletişim:  Mehmet ACA (Dahili:3418) ve Münevver AYKAL (Dahili:3412)
Tel: 0 (482) 213 40 02 Dâhili:3412, 3418,    e-posta: mauzem@artuklu.edu.tr

EĞİTİM GEREKSİNİMLERİ
Kursiyerler;

• Flash Player yüklü, mikrofon, hoparlör ve kameraya sahip bir bilgisayara sahip olmalıdır.
  • Kursiyerler, hızlı internet bağlantısına sahip olmalıdır.

ÖNEMLİ NOTLAR:

• Kurs boyunca işlenecek kitaplar konusunda kursiyerler kayıt işlemleri bittikten hemen sonra bilgilendirilecek ve söz konusu kitapları kendi imkânlarıyla temin etmeleri talep edilecektir.
  • Kurs, orta ve ileri düzey kursiyerlere yönelik olduğundan, kayıt yapacakların en az Arapça harekeli bir metni okuyabilecek düzeyde olmaları gerekmektedir.
  • 10 hafta boyunca işlenecek konular ile kursiyerler için ayrıntılı çalışma planı kayıtlar bittikten hemen sonra kursiyerlere iletilecektir.
  • Her hafta 4 saatlik dersin 2 saati gramer bilgisi; 1.5 saati metin okumaları ve metin tahliller yarım saati ise muhadese (konuşma) şeklinde olacaktır.

Orta Düzey Arapça Kursu tamamlanmasının akabinde İleri Düzey Arapça Kursu başvuruları alınacaktır. Bununla ilgili duyuru daha sonra yapılacaktır.

KAYIT OLMAK İÇİN