T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

MAU-TÖMER + MAUZEM İşbirliği İle Sertifikalı Online Türkçe Kursu

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Kurslarımız 5 düzeyden oluşmaktadır.

Elementary

Lower Intermediate

Intermediate

Upper-Intermediate

Advanced

C1+

Upper-Advanced

Orta düzeye katılmak için, başlangıç düzeyinde; ileri düzeye katılmak için orta düzeyde başarılı olmak gerekir. Ya da seviyenizi belirlemek için “Seviye Tespit Sınavı’na girmeniz gerekmektedir.

Yabancılar için Türkçe kurslarında eğitim

15-20 kişilik sınıflarda, hafta sonu ve hafta içi grupları olmak üzere, 6 haftalık dönemler halinde, Başlangıç Türkçe (A1,A2), Orta Türkçe (B1,B2), İleri Türkçe (C1, C1+) kurlarını başarılı ile tamamlayan öğrencilerimiz Yabancılar için Türkçe SERTİFİKASI (Türkçe Yeterlilik Belgesi) almaya hak kazanırlar.

​NOT: Mardin Artuklu Üniversitesi, belirtilen kurslardan herhangi birinde yeterli Öğrenci sayısı bulunmadığı durumda, Öğrenci sayısı tamamlanana kadar ilgili kursu başlatmama hakkına sahiptir.

​ÜCRET BAŞVURU VE KAYIT SÜRECİ

Programın Ücreti  : 550 TL’dir. (Kayıt yapılan her bir kur için Ders Kitabı+Çalışma Kitabı + CD Fiyata ) KDV Dâhildir.

Paranın Yatırılacağı Hesap Bilgileri

İban Numarası : TR43-0001-0000-9263-4189-5450-01

Şube  : Ziraat Bankası Artuklu / Mardin

Hesap Adı/Alıcı Adı                           : Mardin Artuklu ÜNV. Döner Sermaye İşl. Müd.

Başvuru Tarihleri                               : Her zaman açık

Kontenjan                                           : Minimum 15 kişi toparlandığı esnada derslerimiz   başlamaktadır.

Ödeme Açıklaması                            : Ödemeler yaparken, Ad-Soyad yazılmalı, UE-TOMER   ibaresi yazılmalıdır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ