Üniversitemizin Yönetimi Basınla Buluştu

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, yönetim kadrosu ile birlikte Mardin'de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, üniversitenin yeni dönemdeki vizyonu ve hedefleri konusunda bilgi paylaştı.

Üniversitenin yeni bir sayfa açtığı bu dönemde basının desteğini çok önemsediklerini belirten Rektör Özcoşar, bu doğrultuda sağlanacak işbirliğinden tüm şehrin fayda göreceğini ifade etti.

Basının, üniversitenin en önemli paydaşlarından birisi olması gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Özcoşar, her türlü katkı, eleştiri ve öneriye açık olacaklarını belirtti.

Üniversitemizin Sosyal Tesisi ve Uygulama Oteli’nde düzenlenen programa; Rektörümüzün yanı sıra, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Vahap Özpolat, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mustafa Öztürk, Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Muhammed İkbal Saylık, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Canan Eren Dağlı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Aynur Özfırat katıldılar.

Basın mensupları ile gerçekleştirdiği toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özcoşar “Toplumsal sağduyu ve kamusal alanda farkındalık yaratarak doğru ve objektif bilgilerin topluma ulaştırılması hususunda önemli bir görevi yerine getiren basın mensuplarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Üniversite yönetiminin önümüzdeki süreçte hedeflediği çalışmalarla ilgili açıklamaları ile  süren toplantı, daha sonra soru-cevap faslıyla sona erdi.