Üniversitemiz Çalışanlarına Hizmet İçi Eğitim Programı

Üniversitemizin önemli bileşenlerinden olan güvenlik ve temizlik personeline yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Eğitim programı kapsamında çalışanlarımıza, verimli ve hızlı çalışma yöntemleri ile çalışmalardan nasıl azami fayda sağlanacağı konusunda bilgiler verildi.

Üniversitemiz için büyük öneme sahip güvenlik ve temizlik alanında hizmet vermekte olan personelin sorunları ve talepleri dinlenerek çözüm noktasında neler yapılabileceği görüşüldü.

Üniversitemizde hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulmasının planlandığı eğitim programlarının belirli periyodlarla ve diğer çalışanları da kapsayacak şekilde devam edeceği bildirildi.

Eğitim programına; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahap Özpolat, Genel Sekreter Yardımcıları Tarık Demir ve Beşir Büyüktaş ile Personel Daire Başkanı Mehmet Kanık katıldı.