Rektörümüz Prof.Dr. İbrahim Özcoşar, DİKA'DA Proje Tanıtım Toplantısına Katıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özcoşar, DİKA ve üniversitemiz işbirliğinde uygulanacak olan "Yeni Mezunlar ve Son Sınıf Öğrencilerine Yönelik CBS Mesleki Eğitimi" Projesinin tanıtım toplantısına katıldı.

Üniversitemizin DİKA ile yürüttüğü en kapsamlı işbirliği olan bu proje kapsamında, üniversiteden mezun olan veya son sınıf öğrencilerine yönelik olan bu proje kapsamında Coğrafi Bilgi Sistemi alanında nitelikli eleman eksikliğinin ortadan kaldırılması hedeflenmektedir.

Bir şehrin kalkınmasında üniversitenin çok önemli bir işlevi olduğunu belirten Rektör Özcoşar, bu kapsamda bu tür işbirliklerine açık olduklarını ifade ederek, önümüzdeki dönemde DİKA ile ortak çalışmalara devam etmeyi planladıklarını açıkladı.

Rektör Özcoşar'ı yeni görevi sebebiyle kutlayan DİKA genel sekreteri Yılmaz Altındağ da, üniversite ile yakından çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.