Rektörümüz Özcoşar'a Tebrik Ziyaretleri

Mardin Valisi’nden Artuklu Üniversitesi’ne Yeni Atanan Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’a Tebrik Ziyareti

Mardin Valisi Mustafa Yaman, Mardin Artuklu Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı rektörlük makamında ziyaret ederek yeni görevini  tebrik etti.

Yeni görevinin, bütün akademik ve idari personel ile öğrencilere başarılar getirmesi temennilerini sunarak üniversite rektörü Özcoşar’ı tebrik eden Vali Yaman, bilimsel özerkliği ifade eden üniversitelerin; yüksek düzeyde eğitim, öğretim, bilimsel araştırmalar ve yayın yapan kurumlar olduğunu söyledi.

Eğitime verdikleri öneme değinerek konuşmasını sürdüren Mardin Valisi, eğitim için her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Mardin Valisi Mustafa Yaman’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, devraldığı üniversitenin son durumu, yapılan ve yapılması gereken çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdi.

Yıllardır Mardin halkıyla iç içe yaşayarak bölgenin nabzını tuttuğunu belirten Özcoşar, görevine başladığı andan itibaren bölgenin akademik gelişim ihtiyaçlarının bilincinde olduğunu vurgulayarak, Eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerini çağa uygun yeniliklerle sürdüreceklerini ve üniversitenin bilimsel çalışmalarının yanı sıra bölgenin her alanda ilerlemesi için lokomotif görevi üstleneceğini belirtti.

Şırnak Rektöründen Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’a Ziyaret

22 Ağustos 2019 tarihli ve 30866 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2019/90 no.lu Cumhurbaşkanı kararıyla; Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. İbrahim Özcoşar tebrik ziyaretçilerini karşılamaya devam ediyor.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar kendisine tebrik ziyaretinde bulunan mevkidaşı Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan’ı makamında kabul etti.

Özcoşar’ın, Mardin Artuklu Üniversitesi’ne atanmasının bölgede memnuniyetle karşılandığının altını çizen Erkan, üniversitelerin şehrin ekonomik, sosyal, akademik ve kültürel hayatında etkin  rol üstlendiğini belirterek, Özcoşar’a yeni görevinde başarılar diledi.

Artuklu Belediye Başkanı Tutaşı'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Artuklu Belediye Başkanı Sayın Abdulkadir Tutaşı, Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Prof. Özcoşar'ın göreve getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Artuklu Belediye Başkanı Tutaşı, belediye olarak üniversiteye kendi alanları ile ilgili her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Rektör Özcoşar da, şehre dokunan bir üniversite anlayışı içinde olduklarını ifade ederek bu kapsamda tüm paydaşlarla işbirliği ve iletişime açık ve istekli olduklarını belirtti.

Gaziantep Rektörü, Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı Ziyaret Etti

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar kendisine tebrik ziyaretinde bulunan mevkidaşı Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ü makamında kabul etti.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Gür, Özcoşar’a yeni görevinde başarılar diledi.

Özcoşar, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bölge üniversiteleri ile işbirliği yaparak bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak istediklerini belirtti.