Rektör Özcoşar, Üniversitemizde Öğrenim Gören Uluslararası Öğrenciler ile Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim ÖZCOŞAR, üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrenciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Turizm Fakültesi Uygulama otelinde gerçekleşen programa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi ile Edebiyat Fakültesi Tarih ve Sosyoloji bölümlerinde öğrenim gören uluslararası öğrenciler katıldı.

Programda, uluslararası öğrencilerin yaşadıkları sorunlar ile bu sorunların çözümüne ilişkin konular konuşuldu. Öğrencilerimizin, ulaşım, barınma ve kütüphane kullanımı başta olmak üzere şehrimize ve üniversitemize uyum arına ilişkin alınabilecek önlemler ile lisansüstü eğitim almak isteyen uluslararası öğrencilerin talepleri tartışıldı.

Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.