Bologna Sürecindeki güncel düzenlemeler Üniversitemizde masaya yatırıldı

Bologna Sürecindeki güncel düzenlemeler, üniversitemizden ilgili öğretim elemanlarının katılımıyla, 23-24 Aralık 2019 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Bologna Süreci Koordinatörü ve Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Cem Babadoğan’ın konuşmacı olduğu “Bologna Süreci Ne Katkı Sağlıyor?” konulu toplantıyla ele alındı.

23 Aralık Pazartesi günü saat 09:30'da başlayan ilk oturum, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Toplantıda Bologna Sürecindeki güncel gelişmeler bağlamında program ve ders bilgi paketlerindeki değişimler, kalite süreçleri, öğrenci merkezli öğrenme gibi konularda bilgiler paylaşıldı.

23 Aralık 2019 Pazartesi günü öğleden sonra yapılan ikinci oturumda ve 24 Aralık 2019 Salı günkü oturumda ise üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim görevlisi Figen Kızıl’ın sunumunun ardından Üniversitemiz Bologna Bilgi paketleri, Üniversitemizin tüm akademik birimlerinden katılım sağlayan öğretim elemanlarıyla Etkileşimli Atölye çalışmaları şeklinde gerçekleştirildi.