T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

"fotoğrafik hâller" Sergisi Açıldı

"fotoğrafik hâller: koridorda fotoğraf sergisi"nin açılışı 23 Aralık 2019 Pazartesi saat 14.00'da Güzel Sanatlar Fakültesi'nde yapıldı. Açılışa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sibel DERVİŞ, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aynur ÖZFIRAT, dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üye. Nesrin YEŞİLMEN ve Dr. Öğr. Üye. Şefik ÖZCAN ile birlikte fakülte öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler katılım gösterdi.

Prof. Dr. DERVİŞ, "Bu değerli sergiye davetinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen bütün öğretim elemanlarını ve arkadaşları tebrik ediyorum." diyerek başarı dileklerini paylaşırken; Prof. Dr. ÖZFIRAT, özellikle öğrencilerin faaliyetlerinin böyle sergilenmesinin ve paylaşılmasının kendisini onurlandırdığını belirtti, bu tür etkinliklerin öğrenciler açısından çok önemli olduğunun altını çizdi.