T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ

FORMASYON EĞİTİMİ KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTELERİ

2019-2020 Yılı N Grubu

2019-2020 yılı formasyon eğitimi kesin kayıt hakkı kazanan adayların listeleri ekte verilmiştir. Adaylar aşağıda belirtildiği gibi kesin kayıt yaptırabilirler.

Ek

Mardin Artuklu Üniversitesi Öğrenci Listesi

Diğer Üniversitelerin Öğrenci Listesi

Programa kabul edilen öğrencilerin kesin kayıtları 11-14 Şubat 2020 tarihlerinde mesai saatleri içerisinde yapılacaktır. Kesin kayıt hakkı kazanmasına rağmen süresi içinde kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

Programa kayıt ücreti 2054 TL’dir. Kesin kayıt hakkı kazanmış ve başvuruda gerekli belgeleri teslim etmiş olan adaylar, öğrenim ücretini 3 taksit şeklinde ödeyeceklerdir.

Öğrenim ücretinin I. taksitinin (750 TL) ödendiğine dair banka dekontu, kesin kayıt tarihleri içerisinde Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri Bölümündeki görevliye (Z-28 nolu oda) teslim edecektir.

Diğer 2 taksit ise 15-25 Mayıs 2020 (750 TL) ile 20-30 Eylül 2020 (554 TL) tarihlerinde ödenecek ve ücretin yatırıldığına dair dekontlar Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri Bölümündeki görevliye (Z-28 nolu oda) teslim edecektir.

Öğrenim Ücreti ve Banka Bilgileri:

Öğrenim ücreti, Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesabına (T.C. Ziraat Bankası Mardin Şubesi IBAN: TR 43 0001 0000 9263 4189 5450 01kayıt hakkı kazanan öğrencinin Adı Soyadı ve TC Numarası ile birlikte “2019-2020 Formasyon Öğrenim Ücreti” şeklinde açıklama belirtilerek ödenecektir. İnternet Bankacılığı yoluyla da ödeme yapılabilir.

Kesin kayıt yaptırdıktan sonra herhangi bir sebeple kaydını sildiren öğrencilerin yatırdıkları öğrenim kayıt ücretleri kesinlikle iade edilmeyecektir.