YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ SERTİFİKA KURSU

SERTİFİKALI TÖMER ÖĞRETİM ELEMANI YETİŞTİRME PROGRAMI

Mardin Artuklu Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Mardin Artuklu Uzaktan Eğitim Müdürlüğü, Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek sertifikalı “TÖMER Öğretim Elemanı Yetiştirme Kursu” açılacaktır.

Kurs programı 35 saat uzaktan eğitim ve 15 saat seminer olmak üzere toplam 50 saattir. Kurs sonunda kursiyerlere “Sürekli Eğitim Merkezi” tarafından sertifika verilecektir. Program sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerler Türkiye’nin her yerindeki TÖMER birimlerinde ders ücreti karşılığında çalışabileceklerdir.

Seminer dersleri Mardin Artuklu Üniversitesi rektörlük binasında, uzaktan eğitim dersleri MAUZEM’den verilecektir.

Başvuru Şartları

Dil bölümlerinden birinden mezun olmak veya bu bölümlerin 3. ve 4. sınıflarında öğrenim görüyor olmak.(Türk Dili ve Edebiyatı, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği, İngiliz Dili Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği,Fransızca Öğretmenliği, Almanca Öğretmenliği, Kürt Dili Edebiyatı, Arapça Öğretmenliği, Arap Dli Edebiyatı v.b.)

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Dil Bölüm/Programları mezuniyet belgesi, bu bölümlere devam eden 3. ve 4. sınıf öğrencileri için öğrenci belgesi
  2. Bir adet fotoğraf
  3. Nüfus cüzdanının fotokopisi
  4. Dekont

Programın Başvuru Tarihleri (Yoğun ilgiden dolayı kurs başvuru tarihlerimiz bir hafta uzatılmıştır.)
Ön Kayıt Tarihi: 06.02.2017- 24.03.2017

Ön Kayıt İçin Başvuru Formunu doldurup mausem@artuklu.edu.tr adresine e-posta atmanız yeterlidir.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Kesin Kayıt Tarihi: 20.02.2017- 31.03.2017

Uzaktan Eğitim Dersleri: 03.04.2017- 05.05.2017 (derslere canlı olarak internet üzerinden katılmak mümkün olmakla birlikte, tüm video kayıtları tük kurs süresinde erişime açık olacaktır.)

Seminer Dersleri: 13-14 Mayıs 2017 (hafta sonu 2 gün sürecek)

Programın ücreti
600 TL (KDV Dahildir) (Dekontlar kesin kayıt tarihinde teslim edilecektir.)

Not:Program ücreti üniversitemiz personeli ve öğrencileri için 500 TL

Kurs Ödemesi için post cihazı bulunmaktadır.(Ziraat Bankası ve İş Bankası kartları için 3 ve 6 taksit bulunmaktadır)

Şubeden veya İnternet Bankacılığından ücreti yatırmak istiyenler aşağıdaki IBAN numarasına yatırabilirler.

Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesabı

T.C. Ziraat Bankası Mardin Şubesi
IBAN: TR 43 0001 0000 9263 4189 5450 01

Kayıt İçin İletişim: M. Necim GÜLTEKİN ve Hava TAŞ Tel: 0 (482) 213 40 02 Dahili:1901