Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliğinin Durdurulması

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ERASMUS OFİSİ

T.C. Ulusal Ajans tarafından Corona Virüsü salgını hakkında yapılan uyarılar dikkate alınarak, 2020-2021 akademik yılı içerisinde Erasmus öğrenim/staj hareketliliğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin hareketliliklerinin Corona virüsü salgınının yayılma riski göz önünde bulundurularak öğrenci hareketliliğinin ikinci bir duyuruya kadar durdurulmasına karar verildi.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 13.03.2020 tarihli, 73112577-000-E.21113 sayılı duyurunun 3. maddesi “Yüksek öğretim kurumlarında görev yapan akademik ve idari personelin önceden planlananlar dâhil olmak üzere tüm yurtdışı çıkışlarının ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmesine…” gereğince, Erasmus 2020-2021 akademik yılı ders verme ve eğitim alma hareketliliğinden yararlanacak olan akademik personelin yurtdışı seyahatleri ikinci bir duyuruya kadar durdurulmasına karar verildi.

Mardin Artuklu Üniversitesi
                                                                                                         Erasmus Komisyonu