T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

TÜM DUYURULAR

YENİ

Kızıltepe Etik Çağın Koleji ve Mardin Final Okulları öğrenci gruplarını Kampüs ve merkezi Kütüphanemizde misafir ettik

Kızıltepe Etik Çağın Koleji ve Mardin Final Okulları öğrenci gruplarını Kampüs ve merkezi  Kütüphanemizde misafir ettik

12Mart
YENİ

“İSTİKLAL MARŞI ve MEHMET AKİF ERSOY Satranç Turnuvası”

10. Bahar Şenlikleri  kapsamında gerçekleştirilen “İSTİKLAL MARŞI ve MEHMET AKİF ERSOY  Satranç Turnuvası”  etkinliğimiz icra edilmiştir.10. Bahar Şenlikleri  kapsamında gerçekleştirilen “İSTİKLAL MARŞI ve MEHMET AKİF ERSOY  Satranç Turnuvası”  etkinliğimiz icra edilmiştir.

12Mart

Köy Okulu Ziyaretimiz

Üniveristemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren UltrAslan Öğrenci Topluluğumuz, Kızıltepe Başak Köyü ilk ve Ortaokulu kütüphanesine katkıda bulundu.

10Mart

ARTUKLU İLÇESİ BAĞLICA KÖYÜ İLKOKULUNU ZİYARET ETTİK

Üniveristemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Turizm Fakültesi Gastronomi Öğrenci topluluğu ile Mardin Artuklu ilçesi Bağlıca köyü ilkokulunu ziyaret ettik.

4Mart

TANITIM GÜNLERİ

Dicle Üniversitesi Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı Üniversite Tanıtım günleri kapsamında Mardin Artuklu Üniversitemizi tanıttık. Standımıza gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederiz..

3Mart