T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ

TÜM DUYURULAR

YENİ

SÖYLEŞİ: HERKES İÇİN MİMARLIK

"Herkes İçin Mimarlık" projelerini anlatmak ve mimarlığın sosyal konulardaki yerini tartışmak için 18 Nisan 2019 Perşembe günü saat 17:00 de fakültemizde sunum gerçekleştirecektir.

18Nisan
GÜNCEL

SÖYLEŞİ: MURAT GERMEN

"Kent ve Doğa İkilemi Bağlamında Üretim" başlığında Murat Germen söyleşisi 12 Nisan 2019 Cuma günü saat 17:00 de fakültemiz birinci kat holünde gerçekleşecektir.

4Nisan
GÜNCEL

Artuklu Mimarlık Fakültesi Bahar Dönemi Ara Jürisi

Fakültemizde bu dönem yürütülen stüdyoların ara dönem jürisi 9 Nisan Salı günü gerçekleşecektir.

4Nisan

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Akademik Personel Sınav Sonuçları

Yapı Bilgisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Alımı Sınav Sonucu Restorasyon Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Alımı Sınav Sonucu

24Ocak