T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ

TÜM DUYURULAR

YENİ

SEMİNER: Esra Kahveci

Seminer:  Performatif Kent Esra Kahveci   13.12.2019 Cuma 17:00 Mimarlık Fakültesi Ara Kat

12Aralık

SEMİNER: Dr. Nishat Awan

Seminer:  Mimari Altyapısal Gelişim: Pakistan ve İran sınırında sirkülasyon ve spekülasyon üzerine karşı anlatılar Dr. Nishat Awan*   04.11.2019 Pazartesi 18:00 Mimarlık Fakültesi Ara Kat     * Mimar Nishat Awan, Londra Üniversitesi, Goldsmiths Görsel Kültür bölümünde öğretim üyesi. Nishat'in mimarlık pratiği; sürgün, göç ve sınır politikaları  bağlamında ...

31Ekim

ATÖLYE: Fatih Yazar'la Sıkıştırılmış Toprak Atölyesi

Fatih Yazar'la Sıkıştırılmış Toprak Atölyesi Mimarlık Bölümü 1.Sınıf atölyesi kapsamında saat 13:00'da Mimarlık Fakültesi giriş terasında gerçekleştirilecektir.

1Ekim
DETAYLAR

SUNUM: Neden Sıkıştırılmış Toprak?

"Neden Sıkıştırılmış Toprak" sunumunda Fatih Yazar Göbeklitepe Ziyaretçi Merkezi Uygulama Süreci'ni anlatacak.

1Ekim

Andrea Zittel / Sanatçı Konuşması

Yedinci Kıta / The Seventh Continent 16. İstanbul Bienali kamusal programı kapsamında "Andrea Zittel / Sanatçı Konuşması" 13 Eylül 2019 Cuma saat 18:00 'da fakültemizde gerçekleşecektir.

12Eylül