T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MİDYAT MESLEK YÜKSEKOKULU

TÜM DUYURULAR

YENİ

Azami Süresini Dolduran Öğrencilerin Kayıt Silme Duyurusu

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun 44. Maddesinin (c) fıkrası gereğince azmi süresini dolduran öğrencilerin kayıtları 11.05.2020 tarihli ve 16 sayılı Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu Kararı ile silinmiştir.

15Mayıs

Uzaktan Eğitim Aşamasında Ertelenen Uygulamalı Derslerle İlgili Duyuru

Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu tarafından alınan kararda; Aşağıda belirtilen ve uzaktan eğitim yoluyla sürdürülmesi mümkün olmayan uygulama derslerinin yaz aylarında sıkıştırılmış bir surette yaz eğitimi şeklinde yapılmasına; Bu derslerin işlenme takviminin daha sonra belirlenmesine karar verilmiştir. İlgili öğrencilerimize duyurulur.

8Nisan

Uzaktan Eğitim Sistemine Geçiş Duyurusu