T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

TÖMER Dil Kursu / دورة تعلم اللغة التركية عن بعد / Tomer Language Courses

جامعة ماردين أرتقلو قسم التومر بالتعاون مع قسم التدريس عن بعد – دورة اللغة التركية المعتمدة على الانترنت

MAU-TÖMER + MAUZEM İşbirliği İle Sertifikalı Online Türkçe Kursu

Online Certified Turkish courses with MAU-TOMER-MAUZEM Collaboration

دوراتنا مؤلفة من 5 مستويات

مبتدئ

قبل المتوسط

فوق المتوسط

متقدّم

فوق المتقدّم

C1+

Kurslarımız 5 düzeyden oluşmaktadır  / Our courses consist of 5 levels

A1 Elementary
A2 Lower Intermediate
B1 Intermediate
B2 Upper -Intermediate
C1 Advanced
C1+ Upper-Advanced

يجب على الطلاب المتوسطين والمبتدئين في اللغة التركية اجتياز المرحلة المتوسطة للدخول للمراحل المتقدمة، أو لمعرفة مستوى الطالب يجب عليه الدخول لامتحان تحديد المستوى.

Orta düzeye katılmak için, başlangıç düzeyinde; ileri düzeye katılmak için orta düzeyde başarılı olmak gerekir. Ya da seviyenizi belirlemek için “Seviye Tespit Sınavı’ına girmeniz gerekmektedir.

To take part in the intermediate level courses, it is necessary to be moderately successful at the beginner level courses; To participate in the advanced level, it is necessary to be moderately successful at the intermediate level courses, or you need to take the "Placement Test" to determine your level.

دورات تعلم اللغة التركية للأجانب

(شهادة التومر من جامعة ماردين أرتقلو تركيا عن طريق الإنترنت):

Yabancılar için Türkçe kurslarında eğitim

Education in Turkish courses for Foreigners

يتألف الصف من 15-16طالب.الدروس متوفرة على طول الأسبوع وفي العطل.

يتألف الفصل الواحد من 6 أسابيع.

المستوى المبتدئ A1,A2.

المستوى المتوسط B1.B2

المستوى المتقدم C1+,C1.

يتمكن الطلاب الذين اجتازوا هذه المراحل بنجاح من الحصول على وثيقة التومر لتعلم اللغة التركية للأجانب TÖMER المعترف عليها رسمياً.

ملاحظة: في حال عدم اكتمال عدد الطلاب المطلوب يكون من حقجامعة ماردين أرتقلوتأخير بدأ الدورة.

15-16 kişilik sınıflarda, hafta sonu ve hafta içi grupları olmak üzere, 6 haftalık dönemler halinde, Başlangıç Türkçe (A1,A2), Orta Türkçe (B1,B2), İleri Türkçe (C1, C1+) kurlarını başarılı ile tamamlayan öğrencilerimiz Yabancılar için Türkçe SERTİFİKASI (Türkçe Yeterlilik Belgesi) almaya hak kazanırlar.

NOT: Mardin Artuklu Üniversitesi, belirtilen kurslardan herhangi birinde yeterli Öğrenci sayısı bulunmadığı durumda, Öğrenci sayısı tamamlana kadar ilgili kursu başlatmama hakkına sahiptir.

1. Beginner Turkish (A1, A2)
  2. Intermediate Turkish (B1,B2)
  3. Advanced Turkish (C1, C1+)

courses are entitled to receive Turkish CERTIFICATE (Turkish Proficiency Certificate).

NOTE:  In case the minimum number of students did not apply, Mardin Artuklu University has the right to not start the related course until this number is reached

للتقدم اضغط هنا

أجرة الدورة وزمن القيد

أجرة الدورة:550 ليرة تركية (تتضمن أجرة الدورة + كتاب القراءة+ كتاب التدريبات +CD والسعر متضمن الضريبة).

رقم الحساب (بالليرة التركية):TR43-0001-0000-9263-4189-5450-01

رقم الحساب (بالدولار):TR32-00-0100-0092-6341-8954-5005

BIC: TCZBTR2A. للدفع من خارج تركيا (80$).

اسم الحساب\اسم المستلم: MardinArtuklu ÜNV. DönerSermayeİşl. Müd.

تاريخ الطلب: مفتوح.

عدد الصف: كحد أدنى  15شخص، يبدأ الدرس عند اكتمالهم.

توضيح حول الدفع: يجب كتابة الاسم والكنية اثناء الدفع.ويجب كتابة العبارة التالية UE-TOMER.

BU KURSA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ÜCRET BAŞVURU VE KAYIT SÜRECİ

Programın Ücreti                              : 550 TL’dir. (Kayıt yapılan her bir kur için Ders Kitabı+Çalışma Kitabı + CD Fiyata ) KDV Dâhildir.

Paranın Yatırılacağı Hesap Bilgileri

İban Numarası (TL)                           : TR43 00 0100 0092 6341 8954 5001

İban Numarası (USD)                       : TR32 00 0100 0092 6341 8954 5005  ( BIC  TCZBTR2A ) -  92 - Mardin Ziraat Bankası

Yurt dışından katılımcılar $80 olarak yatırabilir (For paying from outside Turkey $80)

Şube                                                     : Ziraat Bankası Artuklu / Mardin

Hesap Adı/Alıcı Adı                           : Mardin Artuklu ÜNV. Döner Sermaye İşl. Müd.

Başvuru Tarihleri                               : Her zaman açık

Kontenjan                                           : Minimum 15 kişi toparlandığı esnada derslerimiz   başlamaktadır.

Ödeme Açıklaması                            : Ödemeler yapılırken, Ad-Soyad yazılmalı, UE-TOMER   ibaresi yazılmalıdır.

FEE APPLICATION AND REGISTRATION PROCESS

Program Fee:  550 TL (Textbook + Workbook + CD for each registered course) VAT is included in the price.

Account Information That Money will be Deposited to:

IBAN Number (TL) : TR43 00 0100 0092 6341 8954 5001

IBAN Number (USD) : TR32 00 0100 0092 6341 8954 5005 ( BIC TCZBTR2A ) - 92 - Mardin Ziraat Bank

Participants from abroad can deposit this amount in dollars (550 TL equal to $ 80)

Branch: Ziraat Bank Artuklu/Mardin

Account Name / Recipient Name: Mardin Artuklu ÜNV. Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Application Dates: Always open

Quota: Our classes begin when a minimum of 15 people have applied.

Payment Description: While making the payments, Name-Surname should be stated along with ‘’ UE-TOMER’’.

T.C. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü