T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

Aile Birleşimi Kursu-A1 Eğitimi

Almanca Aile Birleşimi A1 Kursu

Almanya’da çalışmak isteyen doktor, mühendis ve sağlık çalışanlarına özel Almanca dil eğitimini, üniversitemizin uzaktan eğitim merkezimiz aracılığıyla Online etkileşimli katılım yapmanızı sağlayarak sizleri hazırlamaktayız.

Almanya'ya eşinin yanına gelecek olan kişi, Almancada en azından basit düzeyde bir iletişim kurabildiğini vize başvurusu sırasında kanıtlamalıdır. Basit düzeyde Almanca bilgisiyle kastedilen seviye Avrupa Konseyi tarafından geliştirilen “Diller İçin Ortak Avrupa Referans Çerçevesinin" A1 düzeyindeki bilgi seviyesidir.

Mardin Artuklu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezimiz aracılığıyla fiziksel bir sınıfa devam zorunluluğu olmadan internet üzerinden canlı dersler alabilecek ve kaçırdığınız veya işlediğiniz dersleri sonradan kurs süresi boyunca defalarca izleme şansını elde ederek, ders saati zamanında da interaktif katılım sağlayarak Almanca öğrenebilirsiniz.

Vize başvurusu sırasında Almanca bilgisi,  Almanya'daki günlük hayatın kolaylaştırılması amaçlandığı için sınav özellikle iletişim kurabilme yeteneğini ölçmektedir. Bu amaçla sizi sadece sınava değil, Almanya'da günlük yaşam ihtiyacınızı karşılayacak Almanca bilgisine kavuşturur. Aynı zamanda merkezimizce görevlendirilen eğitmenler vasıtasıyla sizler için Gothe Enstitüsünden sertifika sınav başvuruların için rehber olacak, gerçek sınava girmeden önce, 2 gün boyunca Üniversitemiz çatısı altında gerçek sınava yakın sınavlara tabi tutup sizleri sınavla ilgili aydınlatıcı bilgilerle donatacaktır.

BAŞVURU FORMU

Gün